Buiten de bebouwde kom
verrijken & genieten

SINT RECYCLE MARKT DE MOOIE SCHUUR: Voor het eerst in de geschiedenis van De Mooie Schuur staat er een Sint recyclemarkt op de agenda. Staat jouw zolder ook vol met speelgoed waar jouw kinderen te groot voor zijn of waar ze hun interesse in zijn verloren? De Mooie Schuur organiseert een speelgoed recyclemarkt! Lever het (in perfecte staat verkerende) speelgoed vooraf in of neem dit mee naar de markt en kom op vrijdag 25 of zaterdag 26 november naar de markt om gratis iets uit te zoeken bij een van de andere donateurs. Zo dragen we samen bij aan een duurzame en betaalbare pakjesavond voor iedereen.


HOE WERKT HET? Breng je 3 stuks mee en neem je er weer 1 mee terug of juist andersom? Dat mag! Het gaat niet om de waarde van het speelgoed maar om het ruilen zelf. En…je hoeft niet bang te zijn dat je met nog meer naar huis gaat dan je kwam want niet-geruilde items mag je (hoeft niet) bij De Mooie Schuur achterlaten. Dit speelgoed wordt gedoneerd aan de T Winkeltje. Zij zorgen dat het speelgoed terecht komt bij alle kleine cliënten van Sterk Huis.

Doneren:
Donderdag 24 november van 19.00uur tot 21.00uur.
Vrijdag 25 november van 9.00uur tot 11.00uur.

Recyclemarkt alleen toegankelijk voor donateurs van speelgoed:
Vrijdag 25 november van 13.00uur-15.00uur
Zaterdag 26 november van 9.00uur-11.00uur

Adres: Molenhoefstraat 18 Udenhout
De Mooie Schuur


Voorwaarden:

  • Het speelgoed wat je wilt ruilen of doneren kun je vooraf inleveren bij De Mooie Schuur. Dit kan op donderdag 24 november van 19.00-21.00uur. Vrijdag 25 november tussen 9.00uur en 11.00uur. Bij het inleveren noteren we je naam op een lijst en daarmee heb je toegang tot de Recyclemarkt op 25 van 13.00uur – 15.00uur en 26 november van 9.00uur-11.00uur.
  • Het speelgoed ziet er nog tiptop uit, is schoon, compleet en heel. Natuurlijk mag het wat gebruikerssporen hebben maar vraag jezelf af: zou ik dit mijn kind kado geven op pakjesavond. Nee? Dan is het ook niet geschikt voor de recyclemarkt.
  • Het gaat uitsluitend om speelgoed, (gezelschap)spellen, leesboeken en knutselmateriaal voor kinderen in de leeftijd 0-12 jaar. Geen kleding, DVD’s en dergelijke.
  • De Sint-Recyclemarkt is alleen toegankelijk voor donateurs van speelgoed (dus mensen die speelgoed om te ruilen inbrengen).
  • Sterk Huis   


Stuur bij vragen gerust een mailtje naar info@demooieschuur.nl